Celebrează sărbătoarea Mărţişorului cu sacose plastic

sacose plastic

Sarbatorim Martisorul cu sacose plastic personalizate

Simbolul Mărţişorului semnifică reînnoirea timpului şi ne aminteşte de ciclicitate şi de importanţa schimbărilor. Folosim sacose plastic pentru aceste cadouri oferite celor dragi.

Mărţişorul datează din vremea geto-dacilor unde reprezenta un talisman al norocului care era dăruit cu prilejul Anului Nou, pe data de 1 martie.

În zilele noastre data de 1 martie semnifică începutul primăverii iar „mărţişor” poate deveni aproape orice obiect care poartă un şnur alb-roşu şi un sentiment de afecţiune.

Sărbătoarea Mărţişorului este un prilej favorabil de a oferi clienţilor dumneavoastră pungi personalizate cu fir împletit format din culorile roşu şi alb dar şi un mesaj bine ales.

Sigur veţi face o impresie unică şi de neuitat!

În fabrica noastră de pungi plastic creăm cele mai „catchy” pungi personalizate, oferim posibilităţi multiple de imprimare cu ajutorul unor matriţe – clişee flexografice care asigură calitate superioară şi maximă eficienţă în producţia pungilor şi sacoşelor de plastic.

Lăsaţi-vă creativitatea să zboare! Foloseste sacose personalizate 

Puteţi profita de acest moment al anului şi să comandaţi sacose plastic personalizate cu mesaje cool, felicitări şi imagini sugestive la care să adăugaţi numele, datele de contact şi logo-ul companiei dumneavoastră.

Sacose personalizate sunt un instrument de a oferi fiecărui client sentimentul că este important şi semnifică un plus de valoare adăugată fiecărui brand care le foloseşte.

Mai mult decât atât, folosind sacose plastic personalizate din plastic se creează un impact vizual pozitiv asupra celor care intră în contact cu ele şi sunt un mijloc la îndemână de fidelizare a clienţilor dumneavoastră.

sacose plastic

Compania Total Gama împreună cu specialiştii noştri în grafică vă ajută să alegeţi cel mai bun layout pentru a crea sacose personalizate cu un design de excepţie şi cu priză la consumatori.

Avem o gamă variată de pungi personalizate pentru orice comerciant indiferent de profil astfel încât să satisfacă orice tip de nevoi.

Preţul final al pungilor de plastic depinde de tipul ales, clişeul flexografic utilizat, numărul de culori, forma şi dimensiunea acestora.

Vă punem la dispoziţie mostre gratuite şi simulări ale machetei grafice astfel încât să vă puteţi face o impresie despre sacose personalizate şi cum va arăta în realitate unealta dumneavoastră magică.