Sacose plastic, investitii mici, idei multe, beneficii maxime

sacose-plastic

Sacose plastic dinstribuite de compania Total Gama Prod, producator si distribuitor de sacose plastic, pune la dispozitia micilor intreprinzatori, dar si a companiilor, o modalitate directa si eficace pentru promovarea afacerilor.

Propunerea companiei Total Gama vine in ajutorul oricarui business. Si cu o investitie mica in sacose plastic, un ”alt fel” de publicitate, cei interesati vor obtine beneficii concrete, vizibile, masurabile.

Sacose plastic, investitii mici, beneficii mari pentru antreprenorii isteti

Metoda de promovare are nevoie doar de o mica investitie si de o comanda concreta de sacose plastic. Restul sarcinilor le revine clientilor unitatilor comerciale care, la fiecare sesiune de shopping, intrebuinteaza aceste sacose, purtand mai departe numele si imaginea brand-ului.

Cine-si intemeiaza o afacere, cat de mica ar fi ea, este preocupat sa o promoveze, astfel incat sa nu ramana un simplu ”anonim” pentru clientul potential. Doar in acest fel va capta interesul publicului, se va face remarcat de catre colaboratori sau / si va depasi concurenta.

Iar al doilea lucru urmarit este utilizarea unei strategii de promovare pe cat de simpla, pe atat de eficienta, capabila sa ”atinga” publicul target-at. Si nu in ultimul rand, un alt punct ”sensibil” se refera la bugetul disponibil pentru investitia in serviciile si in tehnicile de marketing.

Publicitatea pe sacose plastic un mod util de a face reclama

Poate ca publicitatea pe sacose plastic nu mai este considerata o idee originala. Fara o analiza mai amanuntita, ar putea fi vazuta drept un lucru banal. Si totusi, este mai mult de atat. Aparenta lipsa de originalitate a instrumentului publicitar, folosit deja de ani buni, nu inseamna neaparat insuccesul activitatii de marketing.

Sacosele din plastic nu au doar rolul sa le comunice utilizatorilor, adica publicului si consumatorilor, apartenenta continutului, adica numele magazinului, al produselor si al brand-ului. Ideal ar fi ca sacosele imprimate sa uimeasca publicul, adica pe toti cei care le folosesc si au ocazia sa le priveasca.

Scopul este sa fie vazute ca un lucru despre care sa se vorbeasca in cercurile de prieteni sau de cunostinte si de care consumatorul de rand sa-si aminteasca, la fel ca de orice alt tip de publicitate conventionala.

La urma urmei, ceea ce conteaza este mesajul transmis clientilor si impactul avut asupra categoriilor tintite. Iar aceste obiective pot fi usor atinse cu ajutorul unui producator de sacose plastic cu experienta in marketing, recunoscut si apreciat pe plan intern.

sacose-plastic

Dar de ce sacose plastic?

  1. Instrument de promovare direct, dar neinvaziv

Orice intreprinzator, companie sau persoana publica, prin sacose plastic, gaseste o oportunitate ce-i permite sa se distinga de ”rivali”. Totul incepe de la procesul de fabricare si de imprimare cu datele personale, cu logo-ul sau / si cu mesajul publicitar, detalii destinate ”impresionarii” publicului. Iar metoda nu este nici macar una invaziva. De regula nu este perceputa ca un instrument publicitar conventional, poate prea invaziv si aproape deranjant.

  1. Rezultate creative, personalizabile

Disponibilitatea culorilor utilizate (pana la un numar de 6 tonalitati diferite) si tehnica de flexografiere sunt factori ce-i permit producatorului de sacose personalizate sa-si lase libera creativitatea. Prin intermediul machetelor grafice personalizate si a imaginatiei graficienilor, rezultatele obtinute (produsul final) nu vor fi deloc lipsite de originalitate.

  1. Gratuitati si preturi avantajoase

La Total Gama, clientii pot comanda pungi personalizate la preturi avantajoase. Diferenta de pret fata de versiunile simple este aproape imperceptibila din moment ce oferta include o serie de servicii gratuite. Clientii nu mai trebuie sa plateasca macheta flexografica. De asemeni, tot fara niciun cost, vor dispune de mostre de pungi personalizate, precum si de transport.

Total Gama reprezinta o companie de referinta pentru intreprinzatorii autohtoni care prin publicitatea pe pungi personalizate, aleg sa-si promoveze imaginea brand-ului, precum si produsele sau serviciile pe care le ofera publicului. Mai multe detalii despre Total Gama sunt disponibile pe website-ul companiei.