Sacoşe personalizate plastic pentru fiecare tip de magazin

sacose personalizate pentru magazine

Pe piaţa comercială contemporană există o varietate de retaileri şi anume hipermarketuri, supermarketuri, minimarketuri, magazine mici, buticuri de orice fel dar şi magazine online.

Indiferent de natura produselor pe care le comercializează fiecare owner de business caută popularitatea şi succesul în domeniul său.

Prioritatea principală în mediul de vânzări este plusul de valoare oferit consumatorilor, identificarea şi satisfacerea eficientă a nevoilor acestora.

Clienţii dumneavoastră au nevoie de sacoşe plastic personalizate

Oferind sacoşe plastic personalizate ca un accesoriu al mărfurilor cumpărate, fiecare comerciant se asigură că nu se va găsi vreodată în situaţia neplăcută în care potenţialul său client nu va putea cumpăra produsele dorite întrucât nu are cu ce să le transporte.

De vreme ce există o varietate de mărfuri pe piaţă ne-am gândit să creăm sacoşe plastic adaptate pentru orice categorie de produse.

În plus, pungile de plastic pot fi personalizate cu desene, texte sau logo-uri de orice fel şi constituie un mijloc ieftin de publicitate şi promovare.

Compania Total Gama este producător de top al pungilor de plastic şi vă pune la dispoziţie o gamă variată de sacoşe plastic personalizate, în funcţie de nevoile afacerii dumneavoastră şi de tipul produselor comercializate.

În categoria sacoşe plastic personalizate există modele variate de sacoşe: sacoşe plastic tip banană sau maieu, personalizabile pe o singură faţetă sau pe ambele, cu maximum 6 culori; pungi plastic biodegradabile mici, medii sau mari.

Spre exemplu, pentru supermarketuri, farmacii sau magazine alimentare vă propunem gama de sacoşe plastic personalizate în format maieu, prevăzute cu mânere ergonomice şi pliuri laterale, ceea ce oferă un confort sporit în transportarea mărfurilor şi un spaţiu suplimentar pentru aşezarea produselor cumpărate.

Pe de altă parte, pentru produsele nealimentare cum ar fi articolele de îmbrăcăminte sau bricolaj vă recomandăm sacoşe plastic personalizate model banană, care sunt foarte rezistente şi pot suporta greutăţi de până la 15 kilograme iar mânerele acestora pot fi decupate sau aplicate şi întărite.

Total Gama vă stă la dispoziţie pentru a vă oferi toate informaţiile necesare în vederea alegerii celor mai potrivite modele de sacoşe plastic personalizate, astfel încât să alegeţi o metodă eficientă şi ieftină pentru promovarea imediată şi pe termen lung dar şi pentru satisfacţia clienţilor dumneavoastră.