Sacose din plastic transformate in genti fashion personalizate

sacose din plastic

Cum poti realiza din sacose din plastic propria geanta fashion?

Suntem siguri ca din acest an, ti-ai propus sa aduci schimbari radicale in viata ta. Printre altele, probabil ca ti-ai fixat ca obiective sa renunti la sedentarism, sa reciclezi sacose din plastic, sa devii o persoana altruista, etc.

Unele ”misiuni” ti-au reusit, la altele insa mai ai destul de munca. Dar nu renunta!

In aceasta postare, te vom invata sa reciclezi pornind chiar de la banalele pungi banana si maieu. La urma urmei, nu conteaza marimea sau culoarea. Aduna-le pe toate! Le poti gasi o gasi o multime de utilizari care mai de care mai interesante.

sacose din plastic

O posibilitate neasteptata putem spune este sa te folosesti de pungile personalizate pentru a-ti crea propriile accesorii fashioniste, pe care le vei purta de Paste.

Cum sa creezi o gentuta crosetata din sacose din plastic?

Nu-i asa ca arata ca o adevarata opera de arta aceasta gentuta cu care-ti poti inveseli si personaliza tinutele? Nu ai nevoie sa investesi in accesorii hand made scumpe, cand poti sa le realizezi cu propriile manute.

Iti pare complicat?

Daca-ti place sa crosetezi, nu va fi o problema sa intuiesti procedura de lucru:

  1. Mai intai, grupeaza pe culori mai multe pungi din plastic. Indeparteaza capetele (partea inferioara lipita si manerele). Vei obtine o suprafata rectangulara numai buna de prelucrare.
  2. Taie fasii uniforme, latimea de circa 1 centimetru fiind cea mai potrivita. Prinde fasiile intre ele, astfel incat sa obtii un fir cat mai lung, asa cum iti sugereaza imaginea:
  3. Formeaza un ghem din firul de plastic (se lucreaza mai usor). Pregateste un ac de crosetat sau ace de tricotat cat mai groase.
  4. Pune-te pe treaba si incepe etapa de creatie realizand cat mai multe patrate colorate. Ar trebui sa obtii ceva in genul bucatilor din imagine.

Daca ai ajuns pana aici, nu-ti ramane decat sa le unesti cu ajutorul acului de crosetat.

Posibilitatile sa folosesti fasiile de pungi sunt infinite. Totul depinde de imaginatia ta si suntem siguri ca ai foarte multe idei creative pe care mai trebuie doar sa le descoperi.

Comanda acum sacose din plastic pe adresa comenzi@sacose-plastic.ro